Betingelser for kjøp

Salgsbetingelser ved alt salg fra www.brecom.no

Disse salgsbetingelsene gjelder for alt salg av varer gjennom www.brecom.no til forbrukere. Du som forbruker må bekrefte at du er kjent med våre salgsbetingelser for å kunne handle på www.brecom.no

Generelt 

Salgsbetingelsene utgjør sammen med din bestilling, bekreftet gjennom en ordrebekreftelse, det samlede avtalegrunnlaget for kjøpet. Salgsbetingelsene og annen informasjon på brecom.no er bare tilgjengelig på norsk.
 
For å kunne handle med kort/kreditt på www.brecom.no må du ha fylt 18 år.

Forbrukerkjøp er blant annet regulert i forbrukerkjøpsloven, angrerettloven, markedsføringsloven, personopplysningsloven, e-handelsloven og kredittkjøpsloven. Der det i disse salgsbetingelsene stilles krav til skriftlighet, er dette oppfylt ved bruk av e-post, tekstmelding til mobiltelefon (SMS), brev, telefaks e.l.

Parter 
Selger er: Brecom AS Drognestoppen 2, 2150 Årnes. Selskapet er registrert i Brønnøysund registeret med org.nr.: NO 993048151, telefon: 63 90 95 85, e-post: post@brecom.no og blir i det følgende benevnt som ”vi” eller ”oss”. Kjøper er: den person som er oppgitt som kjøper i bestillingen, og blir i det følgende benevnt ”du”, ”deg”, ”din” eller ”ditt”.

Bestilling 
Bestillingen er bindende når den er registrert i vår nettbutikk. Vi er samtidig bundet av din bestilling hvis denne ikke avviker fra det som er tilbudt av oss i vår nettbutikk, vår markedsføring eller på annen måte. Du har likevel rett til å gå fra kjøpet i henhold til lov om angrerett. Når vi mottar din bestilling, vil vi bekrefte ordren med ordrebekreftelse som sendes til deg e-post. Les nøye gjennom ordrebekreftelsen når du mottar den, og undersøk om ordrebekreftelsen er i overensstemmelse med bestillingen. Vår nettbutikk er kun satt opp til å sende bestillinger til norske adresser. Ved bestilling hvor leveranse er utenfor Norge, vil vi kansellere bestillingen og penger bli tilbakeført kunde.

Priser/Betaling
Kjøpesummen gjøres opp gjennom bank- eller kredittkort (Visa/Mastercard) gjennom vår partner PayEx.
Ved bruk av kort vil kjøpesummen bli reservert på kortet ved bestilling. Hvis reservasjon ikke kan foretas, forbeholder vi oss retten til å kansellere bestillingen. Du vil motta informasjon om slik eventuell kansellering. Kortet blir belastet når ordren er sendt.

Visa_MasterCard.png

Priser og informasjon 
Vi jobber hardt for å gi våre kunder så korrekt informasjon som mulig. Vi tar imidlertid forbehold om at feil kan forekomme, noe som kan innebære at vi ikke kan levere i henhold til informasjon gitt i vår nettbutikk, vår markedsføring eller på annen måte. Videre forbeholder vi oss retten til å kansellere din bestilling eller del av denne, dersom produktet er utsolgt. Ved utsolgt situasjoner vil du få melding om dette, eventuelt sammen med informasjon om hva vi kan tilby i stedet. Du har rett til å kansellere hele bestillingen, eventuelt så kan du godta nytt tilbud fra oss. Alle priser er inkludert merverdiavgift.

Levering
Bestilte varer sendes med Bring, og porto/fakturagebyret ved kjøp på www.brecom.no er kr. 150,-. 

Pakken blir i regelen postlagt 2 virkedager etter at vi har mottatt betalingen - så sant vi har varene på lager. Pakken vil være fremme hos mottakeren innen 3-8 virkedager etter at betalingen er registrert, avhengig av hvor i landet du bor.

Vi tar risikoen for produktene inntil de er i din besittelse. Dersom leveringen av produktene blir forsinket, vil vi gjøre vårt ytterste for å holde deg som kunde oppdatert på dette. Avhengig av produktenes art og forsinkelsens lengde, kan du etter omstendighetene holde kjøpesummen tilbake, kreve levering, kreve erstatning eller heve avtalen.

Mottak av bestilte varer
Ved mottak skal du, så snart du har anledning til det, undersøke om leveransen er i samsvar med ordrebekreftelsen, om produktene er blitt skadet under transporten, eller om produktene ellers har feil eller mangler. Dersom leveransen ikke er i samsvar med ordrebekreftelsen, skal du innen rimelig tid, gi oss beskjed om dette.

Reklamasjon 
Ved feil eller mangler kan du etter omstendighetene kreve retting av feilen, omlevering, prisavslag, erstatning eller at kjøpet heves. Feilen må foreligge når du får produktene i din besittelse. Feil og mangler som oppdages innen seks måneder etter at du fikk produktene, skal normalt regnes som en feil som har oppstått før du fikk produktene. Melding om feil og mangler kan overbringes skriftlig. Vi foretrekker skriftlig reklamasjon av bevishensyn for deg som kunde. Alle reklamasjoner bekreftes skriftlig av oss.
En reklamasjon må skje innen rimelig tid etter at du oppdaget feilen eller mangelen.

Angrerett 
Angrerettloven gir deg rett til å angre ditt kjøp på vår nettbutikk. Angreretten forutsetter at du innen 14 dager etter at du mottar leveransen gir oss melding om dette. For at angreretten skal kunne gjøres gjeldende, må produktet være levert oss i tilnærmet samme mengde og stand som du mottok den. For at angreretten skal gjelde må produktene leveres tilbake til oss innen rimelig tid. Returfrakten betales av kjøper, og kjøper har risikoen for transporten tilbake til oss. Vi er forpliktet til å betale tilbake til deg det totale beløpet for varen. Tilbakebetaling skal finne sted innen fjorten dager etter at vi mottar produktet fra deg. Returer skal ikke sendes mot oppkrav eller etterkrav. Disse vil ikke bli hentet ut. Av sikkerhetsmessige hensyn blir tilbakebetaling kun gjort til samme kort/konto som den opprinnelige betalingen ble gjort fra. Passivitet fra kjøper side, for eksempel ved at du ikke henter varene på posten, vil ikke være tilstrekkelig i bruk av angrerett. vil automatisk fakturere en kunde som ikke henter bestilt pakke på postkontoret for returporto kr 150,- i henhold til angreretten. (Se Forbrukerrådets lovfolder "Angrerett på kjøp av varer (angrerettloven)" www.forbrukerradet.no). Vi må belaste kunden for returporto selv om kunden ikke har mottatt hentemeldinger. Kunden er derfor ansvarlig for å følge opp sendingen om den ikke kommer fram til forventet tid (se ovenfor).

Personopplysninger 
Vi behandler i utgangspunktet bare personopplysninger du oppgir til oss, og som er nødvendige for at vi skal kunne gjennomføre våre forpliktelser overfor deg. I de tilfeller hvor vi også behandler personopplysninger til andre formål, for eksempel for å sende deg informasjon om tilbud etc, gjøres dette bare når du har samtykket til det. Dersom du har spørsmål om personopplysninger knyttet til deg, eller ønsker å gjøre bruk av dine rettigheter til retting, sperring, sletting, etc. etter personopplysningsloven, kan du kontakte oss via post@brecom.no.

Tvister 
Alle tvister skal forsøke å løses i minnelighet. Dersom dette ikke lykkes, kan du bringe saken inn for forbrukerrådet i nærheten av der du bor. Alle tvister løses etter norsk lov.Angrerett/Reklamasjon
Hvis du ikke er fornøyd har du ubetinget angrerett innen 14 dager (ifølge kjøpsloven). Angreretten gjelder KUN for kjøp via nettbutikk.
Ikke ved kjøp hvor du har kontaktet oss via epost eller telefon .Hvis du angrer kjøpet betaler du selv returfrakten. 
Angrerettskjemaet finner du her.


Ved feillevering eller det er feil på varen,  sender ny vare, når vi har mottatt retur fra deg på vare med feil.


Forbehold
Vi tar forbehold om eventuelle skrivefeil og prisendringer.